Tusen takk for at jeg fikk komme på besøk. Stas å bli møtt av tillitsfulle, blide og aktive elever. Pedagogiske refleksjoner sammen med lærerne gir også energi for at vi i fellesskap skal stå på for barn og unge i Trysil!

Kommunalsjef Hanne Stolt Wang

Som helsesykepleier i skolehelsetjenesten, ser jeg at montessoripedagogikken bygger opp mennesket ved å bygge på trygghet som leder til selvsikkerhet og mestring.

Mestring trenger vi for å kunne utvikle oss og finne gleden i å tilegne oss ny og mer kunnskap.

Helsesykepleier Nina Elise Skogli

Er en veldig god skole som min sønn trives kjempegodt på. Dyktige lærere óg!

Bente Elviria Stenseth Storlien

… vi opplevde engasjerte barn og lærere. Vi fikk også delta i dagens varme måltid – skikkelig god mat! Barna deltar i matlaging og i tillegg til å sikre næring gir det å samles med gode skolekamerater rundt et måltid, en svært positiv og god opplevelse.

Ordfører Erik Sletten