FAU

Det er felles FAU med Trysil Friluftsbarnehage.

Skoleåret 2018/2019 er følgende i FAU-styret:

NavnValgt forRolleTlf.
Live Skaaret(skole)Leder934 13 218
Bente Elviria Stenseth Storlien(skole)Kasserer
Synnøve Galaasen Olsen(barnehage)
Tom Ruben Sommer(barnehage)

Transponder SMS

Skolen bruker kommunikasjonssystemet Transponder SMS. Det betyr at beskjeder og påminnelser fra skolen kommer på SMS til foreldrene. I tillegg kan du som foreldre sende beskjeder til skolen om f.eks. fravær eller andre ting. Avsender av SMS-ene fra skolen vil være rektor, lærerne eller SFO-personalet, og det er kun disse som kan lese meldingene som du sender.

SMS til skolen sendes til tlf. 59 44 66 53. Du behøver ikke skrive hvem meldingen er fra. Alle foresatte og elever er registrert i Transponder kontaktliste, så når du sender en SMS til dette nummeret registreres den med deg som avsender.

Om skolen ikke har registrert deg i kontaktlista eller registrert feil telefonnr. vil du få et automatisk svar på SMS i løpet av noen sekunder med denne teksten: “Ditt nummer er ikke registrert i databasen. Kontakt din skole/barnehage for registrering av ditt mobilnummer.” Dette er for å garantere din sikkerhet. Uvedkommende som ikke er registrert i skolens database har med andre ord ikke anledning til å sende SMS vedrørende ditt barn.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Nedlastbar app for iPhone og Android

Transponder SMS kan lastes ned som app i AppStore og PlayStore. Appen er et svært praktisk verktøy for både foresatte og ansatte og gir mer funksjonalitet og enda høyere grad av sikkerhet. Ved å laste ned appen “Transponder SMS” får man:

• Bekreftelse på at meldingen er levert skolen
  • Lesebekreftelse når meldinger er behandlet
  • Oversikt over hvilken lærer/ansatt som har sendt melding til deg
  • Enklere svar på samtykker og tilbakemeldinger
  • Foresatte kan registrere fraværsmeldinger
  • I tillegg får skolen lesebekreftelse når du har lest en melding.

Vi oppfordrer alle til å laste ned og bruke denne app’en! (NB! Husk å la varsling være PÅ for app’en)